Turvallisuus

Kairan työturvallisuusraportointi painottuu ennakointiin, eli turvallisuushavaintoihin, riskiarviointeihin, safety walkeihin ja muihin turvallisuustoimenpiteisiin. KPI-mittaus perustuu toimenpiteiden taajuuksiin, eli määriin suhteutettuna työtunteihin. Lisäksi Kaira sisältää valmiit TRIF- ja LTA-raportit sekä porautumisen tapaturmakuvauksiin ja havaintosisältöihin. Kairan mallinnus mahdollistaa edistyneen analytiikan hyödyntämisen turvallisuusdatan käsittelyssä.

”Valot päälle ja keskittymistä!”

Haluatko saada paremman kokonaiskuvan yrityksen työturvallisuudesta? Mitata olennaiset asiat oikeassa mittakaavassa? Työturvallisuus on lukuisten määrällisten ja laadullisten tekijöiden summa. Kairan avulla ohjeistusten noudattamisen seuranta helpottuu huomattavasti. Tämän lisäksi voit hyödyntää tehokkaasti KPI-mittareita yrityksen riskienhallinnassa.

Haluatko keskustella turvallisuusraportoinnista?

Autamme järjestämään sekä sisäiset mittaristosi että asiakasraportoinnin. Meihin saat nopean yhteyden niin puhelimitse, sähköpostitse kuin yhteydenottolomakkeella.

Miten Kaira parantaa työturvallisuutta?

checkmark

Näet kokonaiskuvan ja saat yksiköistä vertailukelpoista tietoa

Ohjeistusten vaikuttavuutta voidaan arvioida laajasti ja tarkasti, jolloin myös ongelmakohtiin puututaan nopeasti.

checkmark

Mittaat relevantteja asioita oikeassa skaalassa

Turvallisuustoimenpiteiden määrä suhteutetaan aina toiminnan laajuuteen, joten myös toimenpiteitä voidaan suhteuttaa oikein.

checkmark

Voit käyttää valmiita toimialueraportteja eri tarkoituksiin

Oikean tarkkuustason turvallisuusraportit hallituksen, johdon, päälliköiden, työnjohdon ja koko henkilöstön käyttöön.

Yksi BI-työkalu, kaikki toimialuemittaristot

Teolliseen toimintaan räätälöidyssä BI-kokonaisuudessa, Kairassa, kaikki liiketoimintatiedot linkitetään toisiinsa. Mittarit voidaan ottaa käyttöön myös vaiheittain. Alla näet esimerkkejä mittareista, joita suosittelemme linkitettäväksi turvallisuus-pakettiin.

Jäikö jokin mietityttämään?

Kaira on Microsoft Power BI:n päälle rakennettu raportointialusta, joka kokoaa liiketoimintadatan yhteen paikkaan. Jos tiedolla johtaminen kiinnostaa, kannattaa lukea lisää aiheesta UKK-sivullamme.

Usein kysyttyä

Tutustu paremmin toimintaamme

Millainen yritys on Kairan takana? Olemme oululainen analyytikkoyhtiö, joka näki päivänvalon vuonna 2021. Tuotamme monipuolisia BI-palveluita teollisuuden ja julkishallinnon toimialoille. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme keskittymään olennaiseen.

Tutustu toimintaamme

Kaira industrial Metrics logo

Ota yhteyttä

Tuomo Tolonen
tuomo.tolonen@kairaBI.com
myynti@kairaBI.com
puh. 0400 199 807

Laskentaosaajat Oy
Elektroniikkatie 13
90580 Oulu

Haluatko keskustella liiketoimintasi mittaamisesta ja kehittämisestä? Jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteydenottolomake (musta)