Prosessituotanto

Kairaan mallinnettu varasto- ja tuotantomoduuli on tarkoitettu valmistusprosessin varastoarvostukseen ja kannattavuuslaskentaan. Jatkuva laskenta ylläpitää päivittäistä valmistuote- ja raaka-ainesaldoa ja yksikköhinnastoa. Tuotteet ja komponentit on harmonisoitu koko liiketoiminnan kanssa, joten esimerkiksi tuotantolaitoksen kone- ja laitekantaa voi tarkastella tuotantoprosessin näkökulmasta. Tuotannollista tietoa rikastetaan myös käyttö-, kunnossapito- ja häiriötiedoilla sekä tuotantopäälliköiden kommenteilla.

”Mikä on näiden tuotealueiden operatiivinen käyttökate?”

Tiliristikolla raaka-ainekäyttö saattaa näyttää monen silmään yksinkertaiselta, mutta tosielämässä seurantaan tarvitaan hieman laskentapotkua. Onneksi on Kaira, joka linkittää tuotannon osaksi liiketoimintatietomallia, jolloin prosessia voidaan tarkastella useista taloudellisista näkökulmista. Napakat päiväraportit selkeyttävät prosessin seurantaa ja KPI-raportit koostavat avaintiedot helposti hyödynnettävään muotoon.

Mitä haluat tietää tuotantoprosessista?

Haluatko mallintaa tuotantodatan älykkäällä tavalla liiketoiminnan tarpeisiin? Ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voimme Kairalla automatisoida laskennan ja rakentaa kattavan raportointi- ja analytiikkakokonaisuuden.

Miksi hyödyntää Kairaa tuotantoraportoinnissa ja -analytiikassa?

checkmark

Seuraat tavoitteiden toteutumista tarkalla tasolla

Kaira Metricsin avulla euromääräiset ja teholliset vertailutiedot ja tavoitteet saadaan kätevästi käyttöön suoraan tuotantosuunnitelmasta.

checkmark

Näet tuotannon useista liiketoiminnan näkökulmista

Raporteille mallinnetaan taloudellista, operatiivista ja konekohtaista tietoa, mikä mahdollistaa kokonaisvaltaisen suorituskyvyn mittaamisen.

checkmark

Hyödynnät valmiita KPI- ja päiväraportteja

Päiväraportit, kohdistetut kommentit ja KPI-raportit sekä selkeyttävät prosessin seurantaa että tuovat avaintiedot johdon käyttöön.

Tutustu Kairan toimialuemittareihin

Kairan PowerBi-arkkitehtuuri on modulaarinen, joten toimialuemittareita voidaan ottaa käyttöön myös vaiheittain. Alla näet esimerkkejä mittareista, joita suosittelemme linkitettäväksi prosessituotanto-mittaristoon.

Jäikö jokin mietityttämään?

Tiedätkö mihin ja miten Kaira asennetaan? Entä mitä mittareita Kairaan on sisäänrakennettuna? Näihin ja moniin muihin usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastaukset UKK-sivultamme. Lue, opi ja vaikutu!

Usein kysyttyä

Tutustu paremmin toimintaamme

Vuonna 2021 näki päivänvalon analytiikkayhtiö, joka otti tehtäväkseen BI-palvelujen tarjoamisen teollisuuden ja julkishallinnon aloille. Tuo yritys on Laskentaosaajat Oy, oululainen yhdistelmä asiantuntijuutta ja teknologiaa. Me autamme sinua keskittymään olennaiseen.

Tutustu toimintaamme

Kaira industrial Metrics logo

Ota yhteyttä

Tuomo Tolonen
tuomo.tolonen@kairaBI.com
myynti@kairaBI.com
puh. 0400 199 807

Laskentaosaajat Oy
Elektroniikkatie 13
90580 Oulu

Haluatko keskustella liiketoimintasi mittaamisesta ja kehittämisestä? Jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteydenottolomake (musta)