Toimialueratkaisut

Kaira mahdollistaa liiketoiminnan monipuolisen seurannan helposti. Kaira BI yhdistää taloudellisen, operatiivisen ja tuotannollisen datan selkeiksi toimialueraporteiksi. Kunkin toimialueen tyypilliset tunnusluvut ja mittaristot on rakennettu valmiiksi, ja tietoja voi vertailla ristiin. Kaira taipuu notkeasti esittämään yrityskohtaiset mittaristot.

Kairan toimialuemittaristot

Kaira mahdollistaa liiketoiminnan monipuolisen seurannan helposti. Oli kyse sitten konetuotannosta, kaivostoiminnasta tai vaikkapa prosessituotannosta, Kairan räätälöity BI-kokonaisuus tuo liiketoimintadatasi yhteen paikkaan. Ohjelma linkittää kaikki tiedot toisiinsa, jolloin eri osa-alueiden tietoja voidaan verrata ristiin. Modulaarinen arkkitehtuuri mahdollistaa myös osa-alueiden käyttöönoton vaiheittain.

Mitä haluaisit tietää liiketoiminnastasi?

Keskustellaan tarkemmin operatiivisesta kehittämisestä ja mittaamisesta. Meihin saat yhteyden niin puhelimitse, sähköpostitse kuin jättämällä yhteydenottopyynnön.

Jäikö jokin mietityttämään?

Jos sinulla heräsi kysymyksiä Kairasta, suosittelemme tutustumaan Usein kysyttyä -osioon, josta löytyy paljon lisätietoa palvelustamme.

Usein kysyttyä

Tutustu toimintaamme

Millainen yritys on Kairan takana? Laskentaosaajat Oy on vuonna 2021 perustettu oululainen teollisuuden ja julkishallinnon alojen BI-palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Sakramenttimme on auttaa asiakkaitamme keskittymään liiketoiminnassaan olennaiseen.

Lue lisää

Kaira industrial Metrics logo

Ota yhteyttä

Tuomo Tolonen
tuomo.tolonen@kairaBI.com
myynti@kairaBI.com
puh. 0400 199 807

Laskentaosaajat Oy
Elektroniikkatie 13
90580 Oulu

Haluatko keskustella liiketoimintasi mittaamisesta ja kehittämisestä? Jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteydenottolomake (musta)