Kunnossapito

Kairan kone- ja laitekannan mallinnus mahdollistaa koko kaluston tarkastelun huollon, operaatioiden ja taloudellisen suorituskyvyn näkökulmasta. Ennakoivan huollon toteutumista seuraat vertailemalla huoltotunteja ja viankorjausta. Kustannustiedot ovat koko ajan käden ulottuvilla, joten pystyt optimoimaan suunnitellut toimenpiteet ja analysoimaan koneiden tai merkkien välisiä elinkaarikustannuksia.

”Onko porametrin kustannus laskennan mukainen?”

Onko teillä riittävän selkeä kuva kone- ja laitekannan suorituskyvystä? Ovatko ennakoivan huollon ja reaktiivisten remonttien asentajatunnit selvillä? Kattavien analysointimahdollisuuksien lisäksi Kaira tarjoaa standardoidut KPI-raportit, joilla selviää tehokkaasti organisaation suorituskyvyn avainmittarit. Näitä ovat esimerkiksi käyttöasteprosentit, käytettävyys, MTTR sekä koneteho. Kairan avulla saat kattavan kokonaiskuvan koko liiketoimintasi johtamiseen ilman koodausosaamista tai aiempaa kokemusta Power Bi:stä.

Mitä haluaisit tietää kalustostasi?

Autamme kokoamaan datapalaset yhteen, selkeyttämään tilannekuvan ja rakentamaan jatkuvan raportoinnin. Meihin saat nopean yhteyden niin puhelimitse, sähköpostitse kuin yhteydenottolomakkeella.

Miksi optimoida kaluston käyttöä ja huoltoa Kairalla?

checkmark

Näet kokonaiskuvan liiketoiminnan näkökulmasta

Huolto- ja käyttötiedot on linkitetty tuotannollisiin, taloudellisiin ja muihin operatiivisiin tietoihin. Näin sinulla on mahdollisimman kattava kuva sekä kaluston tämänhetkisestä operatiivisesta suorituskyvystä että sen taloudellisesta tuotosta.

checkmark

Saat käyttöösi kaikki tiedot lähteestä kuin lähteestä

Kaira on verraton tiedolla johtamisen työkalu: se noutaa koneiden ja laitteiden tiedot käytännössä mistä tahansa lähteestä, kuten ERPistä, antureista, exceleistä jne. Jos kommentteja kerätään vapaamuotoisesti, saat nekin kohdistettuna seurantaan.

checkmark

Kaikki käyttäjät saavat tiedon tarvitsemassaan muodossa

Kairalla esität räätälöidyt raportit johdon, päälliköiden ja työnjohdon käyttöön. Johtoryhmä voi seurata standardoituja KPI-raportteja, ja työmaalla voidaan tarkastella statusraportteja kätevästi esimerkiksi työmaanäyttöjen kautta.

Tutustu myös näihin toimialuemittareihin

Kaira on teolliseen toimintaan räätälöity BI-kokonaisuus, jossa kaikki liiketoimintatiedot voidaan linkittää toisiinsa. Nämä toimialuemittaristot voidaan ottaa käyttöön myös vaiheittain. Alla näet ne mittaristot, joita suosittelemme käytettäväksi kunnossapito-toimialuemittariston kanssa.

Jäikö jokin mietityttämään?

Haluatko tietää lisää Kaira BIstä? Usein kysyttyä -osiosta löydät vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Vastaamme luonnollisesti myös niihin kysymyksiin, joita et listasta löytänyt.

Usein kysyttyä

Tietoa yrityksestä Kairan takana

Vuonna 2021 perustettu Laskentaosaajat Oy on erikoistunut teollisuuden ja julkishallinnon alojen BI-palveluihin. Oululaisen asiantuntijayrityksen keskeinen missio on auttaa asiakkaita keskittymään liiketoimintansa kannalta olennaisiin asioihin.

Tutustu toimintaamme

Kaira industrial Metrics logo

Ota yhteyttä

Tuomo Tolonen
tuomo.tolonen@kairaBI.com
myynti@kairaBI.com
puh. 0400 199 807

Laskentaosaajat Oy
Elektroniikkatie 13
90580 Oulu

Haluatko keskustella liiketoimintasi mittaamisesta ja kehittämisestä? Jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteydenottolomake (musta)