Konetuotanto

Työlajien suoritteet on harmonisoitu Kairan tietomalliin, jolloin työmaita ja tuotantotehoa voidaan vertailla millä tahansa tasolla. Työmaiden päiväraporttipohjia on useita, ja tuotantoraportteihin voidaan yhdistellä vapaasti taloudellisia tunnuslukuja. Myös kone- ja laitekannan kaikki tiedot ovat käytettävissä raporteilla, ja tuotannollista tietoa rikastetaan käyttö-, kunnossapito- ja häiriötiedoilla sekä työnjohdon kommenteilla. Työlajiraporteista voit ottaa käyttöön eri urakoille esimerkiksi lastaus- ja kuljetusraportit, tai louhintaraportit jotka sisältävät muun muassa porauksen ja panostuksen.

”Miten uusi ohjeistus on vaikuttanut tuotantotehoon?”

Kaira Industrial Metrics pohjautuu kokonaiskuvan selkeyttämiseen. Tuotannon tiedot ovat vertailtavissa esimerkiksi taloudellisen ja operatiivisen tiedon kanssa. Näin pystyt seuraamaan keskenään tavoitteita ja riippuvuuksia tuotantotehon, kustannusten ja kunnossapidon kesken. Autamme myös tunnistamaan oikean seurantatason, eli erottamaan mikä on tekemisen kannalta relevanttia.

Haluatko hallita urakoiden kokonaiskuvaa?

Haluatko mallintaa tuotantodatan älykkäällä tavalla liiketoiminnan tarpeisiin? Keskustellaan lisää miten voimme automatisoida laskennan ja rakentaa kattavan raportointi- ja analytiikkakokonaisuuden.

Miksi hyödyntää Kairaa tuotantoraportoinnissa ja -analytiikassa?

checkmark

Laskenta, operatiiviset tiedot ja kulurakenne on nivottu yhteen näkymään

Kairan avulla saadaan kätevästi käyttöön euromääräiset ja teholliset vertailutiedot ja tavoitteet suoraan urakkalaskennasta.

checkmark

Ymmärrät vaikutukset kokonaisuuteen ja voit välttää osaoptimointia

Työmaaraporteille mallinnetaan taloudellista, operatiivista ja konekohtaista tietoa, mikä mahdollistaa suorituskyvyn mittaamisen.

checkmark

Saat valmiit raportit jaettavaksi kaikkialle organisaatioon ja asiakkaalle

Napakat päiväraportit selkeyttävät työnjohdon seurantaa ja KPI-raportit koostavat avaintiedot tehokkaasti johdon hyödynnettäväksi.

Tutustu myös muihin toimialuemittaristoihin

Kaira on teollisuuden tarpeisiin suunniteltu BI-kokonaisuus, jossa kaikki liiketoimintatiedot linkitetään toisiinsa – mittarit voidaan helposti ottaa käyttöön myös vaiheittain. Alapuolella näet toimialuemittaristoja, joiden yhdistäminen konetuotanto-pakettiin tarjoaa entistä kokonaisvaltaisempaa tietoa.

Jäikö jokin mietityttämään?

Tiedätkö mihin ja miten Kaira asennetaan? Entä miksi Kaira sopii juuri teollisille aloille? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät valaistusta UKK-sivultamme. Lue ja vaikutu Kairan ominaisuuksista.

Usein kysyttyä

Tietoa yrityksestä Kairan takana

Vuonna 2021 perustettu analytiikkayhtiö Laskentaosaajat Oy tarjoaa teollisuuden ja julkishallinnon tarpeisiin BI-palveluita. Tehtävämme on hakea järjestämättömät datamuruset ja jalostaa niistä hyödyllistä tietoa.

Tutustu toimintaamme

Kaira industrial Metrics logo

Ota yhteyttä

Tuomo Tolonen
tuomo.tolonen@kairaBI.com
myynti@kairaBI.com
puh. 0400 199 807

Laskentaosaajat Oy
Elektroniikkatie 13
90580 Oulu

Haluatko keskustella liiketoimintasi mittaamisesta ja kehittämisestä? Jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteydenottolomake (musta)