Henkilöstö

Työtuntien kirjaaminen on yksi tekemisen parantamisen ja prosessikehityksen peruspilareita. Tuntimittarit vastaavat muun muassa kysymyksiin: mikä on henkilöstön tuottavan työn käyttöaste, teemmekö päivän aikana oikeita asioita, mikä on liikevaihtomme palkkatuntia kohden ja mikä on hallinnon ja kiinteiden panosten tosiasiallinen rasite.

”Miten uusi ohjeistus on vaikuttanut tuotantotehoon?”

Tuntimittarit ovat avainasemassa, kun opetellaan tekemään liiketoiminnan kannalta relevantteja töitä. Henkilöstön tuntiseuranta ei ole sorttailua tehokkaimmasta hitaampaan, vaikka joskus pieni kilpailu voikin olla mielekästä. Kairan sisäänrakennettu tuntiseuranta mahdollistaa tekemisen kategorisoinnin siten, että prosessien saumat löydetään, tunnistetaan ja korjataan.

Miten autat ihmisiä työssään?

Haluatko mitata operaattorin työtehoa? Tuntityöntekijän tuottavuutta? Asiantuntijoiden projektien edistymistä? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa ottaa meihin yhteyttä – me voimme auttaa.

Miksi käyttää Kairaa henkilöstön kehittämiseen?

checkmark

Rikastat HR-dataa kustannus- ja tuotantotiedoilla päätöksentekoa tukevaan muotoon

Henkilötyön tunnusluvut voidaan yhdistää taloudelliseen ja tuotannollisiin tunnuslukuihin. Mallinnetun datan ja yhdistellyn tiedon arvo on enemmän kuin osiensa summa.

checkmark

Hyödyntämällä kaikki kirjatut tiedot voit tukea tehokkaasti esimerkiksi tukihenkilöstöä

Tehdyt työt puretaan osiin, jolloin asiantuntijoiden, operaattoreiden ja tukihenkilöstön tekemistä voidaan tukea mahdollisimman jämerästi.

checkmark

HR-johtajan, johdon, esimiehen ja työntekijöiden raportit löytyvät samasta paikasta.

Operatiivisen raportoinnin lisäksi Kairassa voidaan toteuttaa HR-raportointi, joka sisältää esimerkiksi henkilöstön tuottavuuden, tunnusluvut ja sairaslomat.

Tutustu myös muihin toimialuepaketteihimme

Kaira on teollisuuden tarpeisiin räätälöity BI-kokonaisuus, jossa kaikki liiketoimintatiedot linkitetään toisiinsa. Mittarit on helppo ottaa käyttöön myös vaiheittain. Alapuolella näet toimialuemittaristoja, jotka täydentävät henkilöstö-pakettiamme.

Jäikö jokin mietityttämään?

Tiedätkö mistä lähteistä Kaira voi noutaa tietoa? Entä kauanko käyttöönotto kestää? Vastaukset näihin ja moniin muihin meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin löydät UKK-sivultamme. Lue, opi ja vaikutu.

Usein kysyttyä

Tutustu paremmin toimintaamme

Vuonna 2021 perustettiin analytiikkayhtiö, Laskentaosaajat Oy, joka tarjoaa BI-palveluita teollisuuden ja julkishallinnon aloille. Olemme oululainen yhdistelmä korkean tason asiantuntijuutta ja teknologiaa.

Tutustu toimintaamme

Kaira industrial Metrics logo

Ota yhteyttä

Tuomo Tolonen
tuomo.tolonen@kairaBI.com
myynti@kairaBI.com
puh. 0400 199 807

Laskentaosaajat Oy
Elektroniikkatie 13
90580 Oulu

Haluatko keskustella liiketoimintasi mittaamisesta ja kehittämisestä? Jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteydenottolomake (musta)