Talous

Talouden mittarit ja ohjaus rakennetaan aina palvelemaan yrityksen olemassaolon periaatteita. Arvonmuodostuksen perusteesit asetetaan hallituksessa. Näin muodostetaan tavoitteellinen kulu- ja rahoitusrakenne. Kun budjetti on luotu, johdolla ja päällystöllä on tavoitteet, joihin koko organisaatio tähtää. Kaira BI:stä johtaja, asiantuntija tai päällikkö saa jatkuvasti palautetta juuri omasta toiminnastaan ja voi ennakoida tietojen perusteella tulevaa. Konsernin tai -yhtiön kirjanpito noudetaan kokonaisuudessaan tietomalliin. Tarkka talousdata toimii yleensä koko operatiivisen mittaamisen perustana. Seurantakohteiden määrällä ei Kairassa ole ylärajaa, ja tavoitteena onkin laskea euromääräinen arvo kaikille mahdollisille toiminnoille.

”No kuinka paljon se ihan oikeasti maksoi?”

Mitä johtoryhmän tulee tietää? Entä päällikön? Kairalla tarjoat käyttäjille todellista, tapahtumatasolle vievää tietoa ja budjettiseurantaa sen sijaan että sinnittelisit mainoksista tutuilla visuualeilla. Koko talousraportointi on rakennettu yhteen tietomalliin, jolloin saman kivijalan päällä on toteutettuna sekä hallituksen ja johdon KPI-raportointi että päälliköiden erikoistuneet kustannusseurannat. Tämä toteuttaa yhden totuuden periaatteen.

Miten haluaisit talousraportointisi toimivan?

Haluatko kehittää ennuste- ja budjettiprosessia ja -seurantaa? Kaipaatko lisätietoa tulos- tai kustannusraportointiin? Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme kokonaiskuvan piirtämisessä.

Miksi valita Kaira BI talousraportoinnin työkaluksi?

checkmark

Hyödynnät dataa ennakointiin

Saat ohjauspaneeliisi kattavat tiedot ennakoivaa toimintaa varten. Yhdistämällä taloudelliset ja operatiiviset tiedot voit ennakoida sopeuttamistarpeita ja porautua ongelmakohtiin.

checkmark

Tarjoat organisaatiollesi räätälöidyt raportit

Kaira sisältää hallituksen ja johtoryhmän KPI-mittaristot sekä asiantuntijatason kustannusraportit. Ylätason raporteista pääset kätevästi yksittäisiin seurantakohtaisiin vain muutamalla klikkauksella.

checkmark

Noudatat yhtä totuutta luvuissa

Standardiraportit ja adhoc-analyysit tehdään saman datamallin pohjalta. Mukana räätälöidyt kustannusraportit ja esimerkiksi koneiden ja laitteiden käyttökustannusten seuranta erittäin joustavasti.

Yhdistä kirjanpito ja operatiivinen data – johda ja ennakoi tiedolla

Heräsikö kysymyksiä?

Kaipaatko lisätietoja Kairan ominaisuuksista? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan UKK-osioomme, josta löydät vastaukset kysymyksiin, jotka ovat askarruttaneet ihmisiä.

Usein kysyttyä

Tutustu lähemmin toimintaamme

Vuonna 2021 päivänvalon nähnyt Laskentaosaajat Oy on BI-palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Asiakkaamme löytyvät teollisuuden ja julkishallinnon alojen puolelta. Toimintamme ytimessä on ajatus auttaa asiakkaitamme keskittymään liiketoiminnassaan olennaiseen.

Tutustu yritykseen

Kaira industrial Metrics logo

Ota yhteyttä

Tuomo Tolonen
tuomo.tolonen@kairaBI.com
myynti@kairaBI.com
puh. 0400 199 807

Laskentaosaajat Oy
Elektroniikkatie 13
90580 Oulu

Haluatko keskustella liiketoimintasi mittaamisesta ja kehittämisestä? Jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteydenottolomake (musta)